COACHING&MIR

In 2018 heb ik Coaching&Mir opgericht. Hieronder licht ik toe waar Coaching&Mir voor staat:

MINDFUL IN REGIE
Aan lastige (werk)situaties kan je vaak niets veranderen. Waar je echter wel invloed op kunt uitoefenen is hoe je met de situatie omgaat. Vaak staan je eigen gedachten en overtuigingen je hierbij bij in de weg. Met coaching help ik je deze (belemmerende) gedachten en overtuigingen te onderzoeken. Door deze bewustwording, kan je kiezen om de regie mindful in eigen handen te nemen. Je leert hierdoor stap voor stap om nieuw gedrag toe te passen.

 

VREDE IN JEZELF
Veel vrienden en familie noemen mij Mir. Mir betekent vrede in het Russisch. Door middel van coaching gaan we samen op zoek naar datgene wat jij aan jezelf of aan een (werk)situatie kunt accepteren. Met als resultaat méér vrede in jezelf. 


COACHING ÈN MEER
Naast gesprekstechnieken gebruik ik tijdens coachgesprekken ook andere methoden: je kunt hierbij denken aan visualisatie-oefeningen, theoretische modellen en speelse opdrachten. Ik probeer hierbij aan te sluiten op jouw behoeften.  

COACHVRAAG

Bij coaching werk je altijd aan een coachvraag. Je hebt een concreet doel waar je aan wilt werken. Coaching&Mir richt zich op leervragen rondom persoonlijke ontwikkeling, werk-privé balans, loopbaan&zingeving, gezondheid&werk. Hieronder zijn enkele voorbeelden van deze leervragen te vinden. 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen, waardoor je meer impact kunt maken. Je wilt bijvoorbeeld jouw persoonlijke effectiviteit vergroten of je communicatieve vaardigheden verbeteren èn je bent bereid om uit je comfortzone te stappen.

WERK- PRIVÉ BALANS

Vind je het lastig om aan de verwachtingen van jezelf en je werkgever te voldoen? Heb je een hoog arbeidsethos, maar wil je tegelijkertijd de perfecte ouder zijn? Wil jij graag werken aan een betere balans tussen werk en privé?

LOOPBAAN & ZINGEVING

Wil je meer voldoening halen uit je werk? Wil je iets bijdragen aan de maatschappij? Of ben je op zoek naar hoe jij jouw talenten (beter) kunt benutten en je werkgeluk kunt vergroten?

GEZONDHEID & WERK

Heb je last van (werk)stress en wil je dit verlagen? Ben je herstellende van een burn-out en wil je leren om je grenzen te herkennen en aan te geven? Of worstel je met hoe je werk kunt combineren met een chronische ziekte?

ACHTERGROND

Ik werk ruim 10 jaar bij diverse organisaties in het bedrijfsleven, als HR professional. Ik volgde mijn Coachopleiding bij de School voor Coaching in Utrecht. De achtergrond van mijn werkwijze is gebaseerd op theorieën van Carl Jung, mindfulness en positieve psychologie.  Sinds 2018 ben ik naast mijn werk als HR Manager gestart met mijn coachpraktijk Coaching&Mir. Ik ben StiR Erkend Coach en volg regelmatig intervisie en bijscholing.


Als coach combineer ik een zachte benadering met to-the-point vragen. Ik vind het belangrijk om veiligheid en vertrouwen te bieden. Ik help je om dichter bij je gevoel te komen en daag je uit om mindful de regie in eigen handen te nemen. Met als resultaat: méér vrede in jezelf.

STIR_LOGO_BM_ROZE (1).JPG

StiR ERKEND COACH

“ Mindful in regie zijn vind je door eerst te onderzoeken wat je belemmert. Méér vrede in jezelf vind je door te accepteren wat is”