WERKWIJZE

COACHTRAJECT

HOE ZIET EEN COACHTRAJECT ERUIT? 
Na een vrijblijvende kennismaking via de telefoon of face-fo-face, starten we het coachtraject met een intakegesprek. Samen zullen we gericht jouw leerdoelen onderzoeken waar je gedurende het coachtraject aan gaat werken. Afhankelijk van jouw leerdoelen plannen we een aantal sessies. Meestal zijn dat er 4 tot 6. Afhankelijk van wat nodig is. Een sessie duurt meestal 90 minuten. We spreken gemiddeld om de 3 weken af zodat jij tussen de coachgesprekken door ruimte hebt om te reflecteren of oefeningen uit te voeren. Vaak vraag ik je een reflectieverslag te maken naar aanleiding van ons gesprek.

PRIJZEN

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR COACHING?

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Tijdens dit gesprek inventariseer ik jouw leerdoelen. Als we allebei een klik voelen, bekijken we in overleg hoeveel sessies we plannen. Een coachsessie duurt doorgaans 90 minuten, zodat we samen de tijd hebben om de diepte in kunnen gaan en jij inzichten krijgt. 

Coachsessie 60 minuten: € 65,- 

Coachsessie 90 minuten: € 90,- 

Coachtraject: op aanvraag

Deze prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW. Betaalt je werkgever, dan wordt met een hoger tarief gerekend. Ik vertel je er graag meer over. 

VERGOEDINGEN

BETAALT JE WERKGEVER? 

Door middel van coaching werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Het komt steeds vaker voor dat coaching valt onder het opleidingsbudget van jouw organisatie. Je kunt dit navragen bij jouw leidinggevende of de HR afdeling. 

BETAAL JE ZELF? 

Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van 250 euro volledig aftrekbaar van de belasting als aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Ik vertel je er graag meer over. 

BEN JE ZZP'ER?

Je kunt een coachtraject opgeven bij de belastingdienst. Coaching is namelijk aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting. 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

WERK- PRIVÉ BALANS

LOOPBAAN & ZINGEVING

GEZONDHEID & WERK